JULEFROKOST
( MIN 8 COVERTER- SKAL BESTILLES MIN 72 TIMER FØR- SERVERES I 4 SERVERINGER- VED MERE END 25 COVERTER KAN SERVERES SOM BUFFET.)
- SMØRSTEGT FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON.
-SILD MED ÆG OG HJEMMERØRT KARRYSALAT.
-VARMRØGET ØRRED MED TOMAT OG LØG.
-ANDEBRYST MED RØDKÅL OG DADLER.
-RIETTE AF GRIS MED CHORNICHONCREME.
-FRIKADELLER MED FLØDESTUVET SPIDSKÅL.
-UDVALG AF OSTE.
-RIS A LA MANDE.
HERTIL BRØD OG SMØR.
KR. 445,-
mandag og tirsdag åbent for selskaber efter aftale
onsdag og torsdag åbent for selskaber efter aftale
fredag og lørdag 12 - 21
Søndag 12-15
VED SELSKABER FORSTÅES SOM MINIMUM 12 COV SÆSONMENU INCL VINMENU OG (12-15) FROKOSTTALLERKEN MED FADØL ELLER SODAVAND
Åbningstiderne er vejledende og kan variere pga travlhed eller aktiviterer ud af huset
- SÅ HUSK BORDBESTILLING!
Copyright © All Rights Reserved