Selskabskortet

SELSKABSKORTET

 Ved selskaber er det muligt, at vælge forskellige pakker, som passer  bedst i forhold til tid og indhold.


Favorit menu: ( kan også vælges som en af de øvrige pakker. )


Forret vælg mellem :


- Fiskesouffle med basilikumcreme og citronemulusion.


- Lufttørret skinke med tomatcreme og croutons.


Hovedret vælg mellem :


-Langtidsstegt gris med farin og timian, hertil sauce, kartofler og grønt.


-Kalvefilet med flødesauce, kartofler og grønt.


Dessert vælg mellem :


-Vanilie is med rabarber kompot.


-Chokolade kage med bær sauce.


PRIS PR. PERSON ( MIN. 20 )  KR. 375,-




4. timers arrangement:( hjem til kaffe )

I denne pakke får du

velkomst drink,

fri øl, vand og husets vine samt

3 retter fra selskabskortet.

Festen varer i op til 4 timer.

Pris kr. 750,-


5. timers arrangement: ( Det korte arrangement )

I denne pakke får du

velkomst drink

, fri øl, vand og husets vine samt

3 retter fra selskabskortet.

Derudover bliver der serveret kaffe, the og hjemmebagte cookies.

Festen varer i op til 5 timer.

Pris kr. 845,-


7. timers arrangement: ( Luksus arrangement)

I denne pakke får du

velkomstdrink,

fri øl, vand og husets vine samt

3 retter fra selskabskortet.

Derefter bliver der serveret kaffe, the og hjemmebagte cookies på buffet og en avec bydes.

Derudover bliver der serveret " skrup af mad " efter eget valg fra kortet senest efter 6 timer.

Festen varer i op til 7 timer. ( ønskes der ekstra tid aftales det i forvejen )

Pris kr. 995,-


Buffetter:

Vores buffetter er som resten af selskabs kortet ALL INCLUSIVE arrangementer.

Se mere under buffetter.


Børn under 10 år koster halv pris af fulde beløb.

Fra selskabskortet har du mulighed for selv at sammensætte den menu som passer til din fest. Skulle der være andre ønsker, vil vi gøre vores bedste for at opfylde disse.

Kolde Forretter

Røget laks, rejer, salater og krydderurtedressing 

 

Parmaskinke med tomatsalat, pistacier og mascaponecreme.

 

Kold dampet fiskerulle med laksesoufflé, krydderurtedressing og salat 

 

Røget kuller med purløgs røræg og rugbrøds chips.                      

 

Caesarsalat med grillet citron-hvidløgskylling og croutons 

 

Vitello tonnato - stegt marineret kalvefilet med tunsauce og kapers 

 

Røget andebryst med blåbærkompot - hertil salater 

 

Røget torsk fra egen ovn med tomat-abrikos-ingefærsalsa 

 

Udvalg af fisk efter sæson 

 

Salat med fjervildt-nødder og gedeostecroutons

Varme Forretter

Okseboullion med oksehaleragout i salat 


Hønsecremesuppe med svampe og vilde ris 


Klar suppe med urter og boller 


Stjerneskud med rejer, dampet fisk og stegt fiskefilet 


Dampet sæson-fisk med hummersauce og urtegarniture 


Sprød rejetournedos med krydderurtesalat 


Stegt hane i basilikumcreme med grønsagsrulle 


Svamperagout efter sæson 


Bagt laks med flødeost og tranebær 


Tarteletter med høns i asparges

Hovedretter

Langtidsstegt nakkefilet af gris med timian, honning og sennep 

 

Helstegt svinemørbrad med skovsvampesauce og kompot 

 

Vildtsteg efter ønske ( tillæg til arrangement dagspris )

 

Rosastegt kalvefilet med flødesauce og sæsongrønt 

 

Kalvesteg som vildt, waldorfsalat, agurkesalat, hjemmelavet tyttebærsyltetøj 

 

Oksemørbrad med sæsongrønt og rødvinssauce 

(ved arrangementer + 50,00)

 

Braiseret oksesteg med rødvinssauce, grønt og tyttebær 

 

Kalkun med mango og grøntsager og urte sauce 

 

Unghanebryst bagt i soufflé - hertil urtecreme 

 

Letrøget kalveculotte med lun waldorfsalat og calvadossauce 

Desserter

Pære Belle Helene - bagt med marcipan - hjemmelavet vanilleis og chokolade 

 

Udvalg af desserter, - kage, is, frugt 

 

Mille feuille med æblekompot, cremefraice creme og sorbet 

 

Brownie af 100% ecuadorchokolade, vanillieis og hindbærcoulis 

 

Nøddekurv classique - hjemmelavet is og frugt 

 

Hvidchokolade kage med bær og vanillie is. 

 

Islagkage - vanille og chokolade med krokant - frugtsauce 

 

Jordbæris - crumble og flødeskum - hertil lun jordbærsauce

Natmad

Svampesuppe efter sæson 


Klar suppe med urter og boller 


Cremet tomatsuppe med cremefraiche 


Mormorpizza med bolognaisesauce og mozzarella 


Pastasalat med bacon og purløg 


Hot wings med coleslaw og hvidløgs- oste brød 


Hamburger med klassisk tilbehør 


Shepherd´s pie- kødsauce med kartoffelmos låg 


Frikadeller med kartoffelsalat 


Æggekagetærte med tomat og bacon


Vegetar lasagne med grønsager og ostesauce.


Grovboller med pålægsfad og tilbehør.