1. ret kr. 300,-
2. retter kr. 375,-
3. retter kr. 445,-
Menu og vinmenu med ( 3 glas ) vine afstemt efter menuen. kr. 680,-
KLASSISK KRO MENU PRIS
1. RET KR. 250,-
2. RETTER KR. 300,-
3. RETTER KR. 350,-
HVIS MENUERNE KOMBINERES GÆLDER GOURMET MENU PRISEN.
Gourmet menu ( serveres fra september )
RIMMET KULLER MED TAPENADE AF ÆRTER, FETA OG RØGET MANDLER.
KALVEFILET MED TRANEBÆR OG GRØNT, MADAGASKAR PEBER SAUCE OG SMÅ STEGTE KARTOFLER.
PÆREMAZARIN MED YOGURT VANILLIE IS.
KLASSISK KRO MENU
LUFTTØRRET SKINKE MED BASILIKUM OG SALAT.
JÆGERSCHNITSEL MED CHAMPIGNONSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.
RABARBER TRIFLI MED MAKRONER OG FLØDESKUM.
GOURMET MENU ( SERVERES FRA NOVEMBER )
RISTET DILD LAKS MED FLØDE OG TYTTEBÆR.
GRIS OG AND A LA ORANGE MED KÅL I JUILLIENE, HONNING STEGTE KARTOFLER, BAGTE ÆBLER OG JUS.
RIZ RAZ OG CHOKOLADE MOUSSE- HERTIL APPELSINSAUCE.
PÅ GRUND AF TRAVLHED I RESTAURANTEN LAVER VI IKKE MAD UD AF HUSET I ØJEBLIKKET.
Frokostkortet består af en række lækre anretninger
KLASSISK FROKOSTTALLERKEN
Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost
kr 265,00
JÆGERSNITZEL
med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.
kr. 250,-
TAPAS TALLERKEN
2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.
kr. 165,-
OSTE
Udvalg af spændende oste med oliven
kr 145,00
FISKEFILETTER
Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.
kr 145,00
PARMASKINKE
Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.
kr 145,00
ÆBLEKAGE
Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum
kr 65,00
søndag åbent for selskaber efter aftale
mandag og tirsdag åbent for selskaber efter aftale
onsdag og torsdag åbent for selskaber efter aftale
fredag og lørdag 12 - 21
VED SELSKABER FORSTÅES SOM MINIMUM 12 COV SÆSONMENU INCL VINMENU OG (12-15) FROKOSTTALLERKEN MED FADØL ELLER SODAVAND
Åbningstiderne er vejledende og kan variere pga travlhed eller aktiviterer ud af huset
- SÅ HUSK BORDBESTILLING!
Copyright © All Rights Reserved