1. ret kr. 300,-
2. retter kr. 375,-
3. retter kr. 445,-
Menu og vinmenu med ( 3 glas ) vine afstemt efter menuen. kr. 680,-
GOURMET MENU I NOVEMBER OG DECEMBER.
SPRØD BUTTERDEJ MED TORVETS FISK I FLØDE OG URTER.
ANDEBRYST OG RISTET RIETTE, DADLER SVØBT I BACON OG HONNING GLASSERET KARTOFLER HERTIL TYTTEBÆRGLACE.
HVID CHOKOLADE KADEMOMME MADELAINE MED GRAND MARNIER ISCREME
MAD UD AF HUSET:
JÆGERSNITCHEL MED ÆRTER, SVAMPESAUCE OG BRASEDE KARTOFLER. KR. 250,-
Frokostkortet består af en række lækre anretninger
KLASSISK FROKOSTTALLERKEN
Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost
kr 265,00
JÆGERSNITZEL
med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.
kr. 250,-
TAPAS TALLERKEN
2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.
kr. 165,-
OSTE
Udvalg af spændende oste med oliven
kr 145,00
FISKEFILETTER
Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.
kr 145,00
PARMASKINKE
Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.
kr 145,00
ÆBLEKAGE
Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum
kr 65,00
FORRETTER:
-MENU FORRET:
KR. 125,-
-REJECOCKTAIL
MED SALAT OG KRYDDERURTEDRESSING:
KR. 145,-
-SPANSK SKINKE MED OLIVEN:
KR. 145,-
-VEGETAR FORRET : KR. 125,-
HOVEDRETTER:
- MENU HOVEDRET: KR. 300,-
- JÆGERSCHNITZEL MED SVAMPRSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.
KR. 250,-
- RIBEYE BRAISERET MED RØDVIN OG HVIDLØG HERTIL SMØRRISTEDE GRØNNE ASPARGES OG KARTOFEL.
KR. 395,-
-VEGETAR TORTELINNI MED URTER, MORKLER OG PARMESAN OST.
KR. 250,-
DESSERTER:
- MENUDESSERT KR. 100,-
- GATEAUX MARCEL MED IS.
KR. 125,-
- ISLAGKAGE MED FLØDESKUM.
KR. 100,-
- UDVALG AF OST ( 3 SLAGS ).
KR. 125,-
mandag og tirsdag åbent for selskaber efter aftale
onsdag og torsdag åbent for selskaber efter aftale
fredag og lørdag 12 - 21
Søndag 12-15
VED SELSKABER FORSTÅES SOM MINIMUM 12 COV SÆSONMENU INCL VINMENU OG (12-15) FROKOSTTALLERKEN MED FADØL ELLER SODAVAND
Åbningstiderne er vejledende og kan variere pga travlhed eller aktiviterer ud af huset
- SÅ HUSK BORDBESTILLING!
Copyright © All Rights Reserved