Menukort

Månedmenu





Vinter Gourmet menu 


Tomat flan med håndpillede rejer.


Rosa stegt okse med bearnaise emulsion, rødvinssauce, sprød kartoffel pandekage og pastinak.


Kokos citron kage med chokolade is og appelsin abrikos sauce 


kr. 295;


GOURMET MENU INCLUSIV 3 GLAS VIN AFSTEMT EFTER MENUEN KUN KR. 525,-


Pris for HOVEDRET incl 0,5 flaske HUSETSVIN kr 350,- ( serveres kun for hele bordet)

MAD UD AF HUSET:



JÆGERSNITCHEL MED ÆRTER, SVAMPESAUCE OG BRASEDE KARTOFLER. KR. 250,-

menu pris

 

 

 


Frokost

Frokostkortet består af en række lækre anretninger

KLASSISK FROKOSTTALLERKEN

 

Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost

 

kr 265,00

 

 

JÆGERSNITZEL

 

med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.


kr. 250,-

 

 TAPAS TALLERKEN


2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.


kr. 165,-



OSTE

 

Udvalg af spændende oste med oliven

 

kr 145,00


FISKEFILETTER

 

Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.

 

kr 145,00

 

 

 

PARMASKINKE

 

Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.

 

kr 145,00

 

 

ÆBLEKAGE

 

Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum

 

kr 65,00

A la carte


( AFTENKORTET )


FORRETTER:



-MENU FORRET:

                                               KR. 125,-

-REJECOCKTAIL

MED SALAT OG KRYDDERURTEDRESSING:

                                              KR. 145,-


-SPANSK SKINKE MED OLIVEN: 

                                              KR. 145,-


-VEGETAR FORRET         : KR. 125,-


 HOVEDRETTER:



- MENU HOVEDRET:         KR. 300,-


- JÆGERSCHNITZEL MED SVAMPRSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.

                                              KR. 250,-


- RIBEYE BRAISERET MED RØDVIN OG HVIDLØG HERTIL SMØRRISTEDE GRØNNE ASPARGES OG KARTOFEL.

                                              KR. 395,-


-VEGETAR TORTELINNI MED URTER, MORKLER OG PARMESAN OST.

                                             KR. 250,-



  DESSERTER:


- MENUDESSERT             KR. 100,-


- GATEAUX MARCEL MED IS.

                                            KR. 125,-


- ISLAGKAGE MED FLØDESKUM.

                                            KR. 100,-


- UDVALG AF OST ( 3 SLAGS ).

                                            KR. 125,-

























































unsplash