Vinter Gourmet menu
Tomat flan med håndpillede rejer.
Rosa stegt okse med bearnaise emulsion, rødvinssauce, sprød kartoffel pandekage og pastinak.
Kokos citron kage med chokolade is og appelsin abrikos sauce
kr. 295;
GOURMET MENU INCLUSIV 3 GLAS VIN AFSTEMT EFTER MENUEN KUN KR. 525,-
Pris for HOVEDRET incl 0,5 flaske HUSETSVIN kr 350,- ( serveres kun for hele bordet)
MAD UD AF HUSET:
JÆGERSNITCHEL MED ÆRTER, SVAMPESAUCE OG BRASEDE KARTOFLER. KR. 250,-
Frokostkortet består af en række lækre anretninger
KLASSISK FROKOSTTALLERKEN
Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost
kr 265,00
JÆGERSNITZEL
med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.
kr. 250,-
TAPAS TALLERKEN
2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.
kr. 165,-
OSTE
Udvalg af spændende oste med oliven
kr 145,00
FISKEFILETTER
Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.
kr 145,00
PARMASKINKE
Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.
kr 145,00
ÆBLEKAGE
Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum
kr 65,00
FORRETTER:
-MENU FORRET:
KR. 125,-
-REJECOCKTAIL
MED SALAT OG KRYDDERURTEDRESSING:
KR. 145,-
-SPANSK SKINKE MED OLIVEN:
KR. 145,-
-VEGETAR FORRET : KR. 125,-
HOVEDRETTER:
- MENU HOVEDRET: KR. 300,-
- JÆGERSCHNITZEL MED SVAMPRSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.
KR. 250,-
- RIBEYE BRAISERET MED RØDVIN OG HVIDLØG HERTIL SMØRRISTEDE GRØNNE ASPARGES OG KARTOFEL.
KR. 395,-
-VEGETAR TORTELINNI MED URTER, MORKLER OG PARMESAN OST.
KR. 250,-
DESSERTER:
- MENUDESSERT KR. 100,-
- GATEAUX MARCEL MED IS.
KR. 125,-
- ISLAGKAGE MED FLØDESKUM.
KR. 100,-
- UDVALG AF OST ( 3 SLAGS ).
KR. 125,-
mandag og tirsdag og onsdag åbent for selskaber efter aftale
torsdag åbent for torsdags tilbud 17-21.
fredag og lørdag 12 - 21
Søndag 12-15
VED SELSKABER FORSTÅES SOM MINIMUM 12 COV SÆSONMENU INCL VINMENU OG (12-15) FROKOSTTALLERKEN MED FADØL ELLER SODAVAND
Åbningstiderne er vejledende og kan variere pga travlhed eller aktiviterer ud af huset
- SÅ HUSK BORDBESTILLING!
Copyright © All Rights Reserved