Menukort

Månedmenu


Gourmet menu pris

 

1. ret kr. 300,-

 

2. retter kr. 375,-

 

3. retter kr. 445,-

 

Menu og vinmenu med ( 3 glas ) vine afstemt efter menuen. kr. 680,-











AUGUST - SEPTEMBER MENU


RØGET LAKS OG HÅNDPILLEDE REJER MED TOMAT OG DILD DRESSING.



KALVECULOTTE MED SVAMPESAUCE, SPINATTÆRTE OG KRYDDERURTE KARTOFFEL.



BAILEYSISCREME MED FRISK SOMMERFRUGT OG LAKRIDS FRAGILETE.



OKTOBER MENU


KREBS & URTER I LÆSSØHUMMER CREME.


BRAISERET OKSESTEG MED HONNINGGLACERET SKALOTTELØG, BROMBÆR OG GRØNSAGER.


DESSERTTALLERKEN MED IS-KAGE OG FRUGT.




GOURMET MENU I NOVEMBER OG DECEMBER.


SPRØD BUTTERDEJ MED TORVETS FISK I FLØDE OG URTER.


ANDEBRYST OG RISTET RIETTE, DADLER SVØBT I BACON OG HONNING GLASSERET KARTOFLER HERTIL TYTTEBÆRGLACE.


HVID CHOKOLADE KARDEMOMME MADELAINE MED GRAND MARNIER ISCREME


MAD UD AF HUSET:


GULASH SPPE MED KARTOFLER, GRØNSSAGER OG SKÆRT OKSEKØD KR. 150,-


JÆGERSNITCHEL MED ÆRTER, SVAMPESAUCE OG BRASEDE KARTOFLER. KR. 200,-

menu pris

 

 

 


Frokost

Frokostkortet består af en række lækre anretninger

KLASSISK FROKOSTTALLERKEN

 

Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost

 

kr 265,00

 

 

JÆGERSNITZEL

 

med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.


kr. 250,-

 

 TAPAS TALLERKEN


2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.


kr. 165,-



OSTE

 

Udvalg af spændende oste med oliven

 

kr 145,00


FISKEFILETTER

 

Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.

 

kr 145,00

 

 

 

PARMASKINKE

 

Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.

 

kr 145,00

 

 

ÆBLEKAGE

 

Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum

 

kr 65,00

A la carte


( AFTENKORTET )


FORRETTER:



-MENU FORRET:

                                               KR. 125,-

-REJECOCKTAIL

MED SALAT OG KRYDDERURTEDRESSING:

                                              KR. 145,-


-SPANSK SKINKE MED OLIVEN: 

                                              KR. 145,-


-VEGETAR FORRET         : KR. 125,-


 HOVEDRETTER:



- MENU HOVEDRET:         KR. 300,-


- JÆGERSCHNITZEL MED SVAMPRSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.

                                              KR. 250,-


- FYLDIG OG KRYDRET GULLASH SUPPE MED KARTOFLER, GRØNSSAGER OG SKÆRT OKSEKØD.

                                              KR. 250,-


-VEGETAR TORTELINNI MED URTER, MORKLER OG PARMESAN OST.

                                             KR. 250,-



  DESSERTER:


- MENUDESSERT             KR. 100,-


- GATEAUX MARCEL MED IS.

                                            KR. 125,-


- ISLAGKAGE MED FLØDESKUM.

                                            KR. 100,-


- UDVALG AF OST ( 3 SLAGS ).

                                            KR. 125,-

























































unsplash