Regler

INFORMATIONER & REGLER

 

På Kollerup mølle kro holder vi rigtig mange fester og hyggelige selskaber. I den forbindelse får vi mange spørgsmål om praktiske ting og regler. For at gøre det nemt for dig som gæst har vi nævnt nogle af dem her.

ÆRESPORTE

 

Æresporte til diverse bryllupper i vores møllestue, kan laves på et 8 meter langt tov.Der er kroge til ophæng, dog må der ikke bruges søm eller skruer, da det på længere sigt ødelægger træværket.

 

Ring og hør nærmere om ophængningstidspunktet.

BILLEDER

 

Kroens brudepar må frit bruge omgivelserne til foto og lignende. 

KAST MED MAD FORBUDT

 

Der må ikke kastes med ris og/eller lignende fødevarer til festerne.

SANGE & TALER

Orienter venligst tjenerne om sange og taler, så køkkeret kan blive varslet. Sangskjulere med stjernekastere, maling og lignende må ikke medbringes.

SØEN & ANLÆGGET

Vi er så heldige at have en fantastisk have og sø, som vores gæster frit kan gå ture i. Vi vil blot bede dig om at passe godt på naturen, så den kan blive ved med at være skøn. Derfor må der ikke kastes sten og lignende ud i søen/vandløbene, og planter og blomster må ikke plukkes og brækkes. Små børn bør ikke færdes alene i området.

AFLYSNING AF SELSKAB

Hvis i kommer for ulykke, at være nød til at aflyse jeres selskab sker det uden udgifter til jer ( undtagen resevations gebyret for lokalet ) . 72 timer før festen skulle forløbe, er det fuld pris for hele arrangementet. Ved aflysning skal der ske en skriftlig afmelding af lokalet.

GAVEKORT

Gavekort udstedes på ønsket beløb og skal være benyttet senest 1 år efter udstedelse datoen.

AFREGNING

Afregning sker ved bankoverførsel 3 dage før festen afholdes.

Børn under 10 år koster halv pris af fulde beløb.

MØLLESTUEN

Ved selskaber i vores store dejlige møllestue, skal man som minimum være 40 voksne couverter ( plads til 120 ) til helaftens/ heldagsarrangementer.