4 retters menu- nemt at gå til.
AFHENTES MELLEM 15.00 OG 17-00
-KLASSISK HUMMERSUPPR HERTIL LAKSESOUFFLE MED URTER.
-KAMMUSLING - TIGERREJE I BLOODY MARY DRESSING - KNAS OG SPRØDT.
-OXEMØRBRAD MED KARL JOHAN EMULSION, SPRØD SVAMPE KARTOFFEL - SAUCE BOURGOGNE.
-NØDDEKURV MED HVIDCHOKOLADE PARFAIT - CHOKOLADE MOUSSE HERTIL HINDBÆRSAUCE OG RISTEDE MANDLER.
BRØD , SMØR OG AIOLI.
KR. 525,-
søndag åbent for selskaber efter aftale
mandag og tirsdag åbent for selskaber efter aftale
onsdag og torsdag åbent for selskaber efter aftale
fredag og lørdag 12 - 21
VED SELSKABER FORSTÅES SOM MINIMUM 10 COV SÆSONMENU INCL VINMENU OG (12-15) FROKOSTTALLERKEN MED FADØL ELLER SODAVAND
Åbningstiderne er vejledende og kan variere pga travlhed eller aktiviterer ud af huset
- SÅ HUSK BORDBESTILLING!
Copyright © All Rights Reserved