Menukort

Månedmenu


Gourmet menu pris

 

1. ret kr. 300,-

 

2. retter kr. 375,-

 

3. retter kr. 445,-

 

Menu og vinmenu med ( 3 glas ) vine afstemt efter menuen. kr. 680,-










FEBUAR OG MARTS MENU


CREMET SKALDYRSSUPPE MED TIGERREJER OG URTER.


ROSA STEGT OXE MED ESTRAGONSAUCE, SELLERIPURE OG BAGTE JORDSKOKKER- STEGTE KARTOFLER.


ØSTRIGSK APFELSTRUDEL MED TONGA-VANILJE IS.



APRIL OG MAJ MENU


SALATER MED KAMMUSLING OG FLADFISK HERTIL MILD KARRYCREME OG RISTEDE HASSELNØDDER.


KALVEFILET MED FASAN OG ASPARGES I SAUCE VELOUTE, NYE KARTOFLER OG KRYDDERURTER.


TIRAMISU - PÆRESORBET OG VERBENA SIRUP.

PÅ GRUND AF TRAVLHED I RESTAURANTEN LAVER VI IKKE MAD UD AF HUSET I ØJEBLIKKET.

menu pris

 

 

 


Frokost

Frokostkortet består af en række lækre anretninger

KLASSISK FROKOSTTALLERKEN

 

Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost

 

kr 265,00

 

 

JÆGERSNITZEL

 

med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.


kr. 250,-

 

 TAPAS TALLERKEN


2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.


kr. 165,-



OSTE

 

Udvalg af spændende oste med oliven

 

kr 145,00


FISKEFILETTER

 

Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.

 

kr 145,00

 

 

 

PARMASKINKE

 

Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.

 

kr 145,00

 

 

ÆBLEKAGE

 

Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum

 

kr 65,00

A la carte


( AFTENKORTET )


FORRETTER:



-MENU FORRET:

                                               KR. 125,-

-REJECOCKTAIL

MED SALAT OG KRYDDERURTEDRESSING:

                                              KR. 145,-


-SPANSK SKINKE MED OLIVEN: 

                                              KR. 145,-


-VEGETAR FORRET         : KR. 125,-


 HOVEDRETTER:



- MENU HOVEDRET:         KR. 300,-


- JÆGERSCHNITZEL MED SVAMPRSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.

                                              KR. 250,-


-STJERNESKUD MED STEGT OG DAMPET HVID FISK MED REJER OG URTEDRESSING.               KR. 250,-


-VEGETAR TORTELINNI MED URTER, MORKLER OG PARMESAN OST.

                                             KR. 250,-



  DESSERTER:


- MENUDESSERT             KR. 100,-


- GATEAUX MARCEL MED IS.

                                            KR. 125,-


- ISLAGKAGE MED FLØDESKUM.

                                            KR. 100,-


- UDVALG AF OST ( 3 SLAGS ).

                                            KR. 125,-