Kollerup Mølle Kro Bavnehøjvej 2
8370 Hadsten
tlf. 86 91 41 50
Bavnehøjvej 2
8370 Hadsten
tlf. 86 91 41 50
VELKOMMEN > Information og regler.

Information og regler.


·  På Kollerup mølle kro holder vi rigtig mange fester og hyggelige selskaber. I den forbindelse får vi mange spørgsmål om praktiske ting og regler. For at gøre det nemt for dig som gæst har vi nævnt nogle af dem her:

·  Bryllupper:

·  Æresporte til diverse bryllupper i vores møllestue, kan laves på et 8 meter langt tov.Der er kroge til ophæng, dog må der ikke bruges søm eller skruer, da det på længere sigt ødelægger træværket.Ring og hør nærmere om ophængningstidspunktet. Kroens brudepar må frit bruge omgivelserne til foto og lignende. Der må ikke kastes med ris og/eller lignende fødevarer til festerne.

·  Sange/taler:

·  Har du/i en sang/tale til værten, vil vi gerne, at tjenerne bliver orinteret herom, så køkkeret kan blive varslet. Sangskjulere med stjernekastere, maling og lignende må ikke medbringes.

·  Søen og anlægget:

·  Vi er så heldige at have en fantastisk have og sø, som vores gæster frit kan gå ture i. Vi vil blot bede dig om at passe godt på naturen, så den kan blive ved med at være skøn. Derfor må der ikke kastes sten og lignende ud i søen/vandløbene, og planter og blomster må ikke plukkes og brækkes. Små børn bør ikke færdes alene i området.

Aflysning af selskab:


.Aflysning af selskab: Hvis i kommer for ulykke, at være nød til at aflyse jeres selskab sker det uden udgifter til jer ( undtagen resevations gebyret for lokalet ) op til to måneder før festen skulle holdes. Fra to måneder til ugen før , faktureres det halvdelen af det estimerede beløb. 48 timer før festen skulle forløbe, er det fuld pris for hele arrangementet. Ved aflysning skal der ske en skriftlig afmelding af lokalet. 

Afregning:

. Afregning: Sker på dagen for arangementet, med mindre andet er aftalt. Hvis pengene overføres, bedes dette være sket senest 2 bankdage efter festen.

. Gavekort udstedes på ønsket beløb og skal være benyttet senest 1 år efter udstedelse datoen.

Møllestuen

.Ved selskaber i vores store dejlige møllestue, skal man som minimum være 40 voksne couverter ( plads til 120 ) til helaftens/heldagsarrangementer.

.

·  Vi håber, I må få en fantastisk dejlig dag.

·  På vegne af hele personalet

·  Peter og Gitte.